Aanraking & massage

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Tijdens deze sessies maak ik gebruik van aanraking en/of massage. Aanraking is levensnoodzakelijk voor iedereen. Vandaar wil ik mij richten tot iedereen.

Ook ouderen, kinderen of volwassenen met een handicap of chronische ziekte,… ervaren behoefte tot aanraking. In dat geval is werken op verplaatsing eveneens mogelijk. Vragen daaromtrent zijn heel erg welkom en worden (zoals alles in mijn praktijk) discreet behandeld. Regio Geraardsbergen werk ik gratis op verplaatsing voor kinderen of volwassenen met een specifieke zorgbehoefte. Daarbuiten reken ik iets extra aan. Gelieve me hiervoor te contacteren.
Momenteel volg ik de erkende opleiding Zorgmassage. Omdat ik individueel afgestemd werk pas ik de aanraking en massage (waar mogelijk en veilig) graag aan uw noden aan.

Massage in mijn praktijk gebeurt op futon (dit is een soort matras op de grond). Aanraking en massage kan met je kledij aan of (deels) naakt. Het kan ook een traject van een aantal sessies zijn waarbij gestart wordt met kledij aan. Een deel van het lichaam of het volledige lichaam kan aangeraakt of gemasseerd worden. Ook hier kan het gaan over een traject waarbij alles rustig opgebouwd wordt.

Het bovenstaande wordt allemaal heel individueel afgestemd en is afhankelijk van het beoogde doel.

Vooraf aan een aanrakings- of massagesessie is er steeds een verkennend gesprek waarin we het doel (intentie) bespreken, waarin jij je grenzen kan aangeven, waarin ik mijn grenzen aangeef en waarbij ik jou de nodige omkadering meegeef om er voor te zorgen dat het voor jou een optimale ervaring wordt die bovendien ook in je dagelijks leven een positieve uitwerking heeft.

De vooraf besproken grenzen worden gedurende de hele sessie steeds gerespecteerd. Er wordt op geen enkel moment van afgeweken. Er is steeds een one-way touch: ik raak jou aan, jij mij niet.

Fotocredits: ToTA

Soorten massage voor kinderen:
Ouder – kind massage
Zorgmassage voor zieke kinderen of kinderen met een handicap (in opleiding)

Soorten massage voor volwassenen (bewuste aanraking en combinaties van massages zijn bespreekbaar zodat het een massage op jouw maat wordt):
Ontspanningsmassage
Zorgmassage (in opleiding): dit is een zachte, veilige lichaamsmassage voor mensen met een chronische ziekte (zoals kanker, fibromyalgie, dementie,…) of mensen met een zorgprofiel. Het is een massage op maat, aangepast aan jouw noden en verlangens (waar mogelijk en veilig).
Tantramassage: dit is een massage van het volledige lichaam waarbij de levensenergie terug meer kan gaan stromen. De massage helpt je in contact te komen met je eigen lichaam, je gevoelens. Ook de geslachtsdelen worden aangeraakt. Het is een andere beleving van je intimiteit en seksualiteit dan de gangbare norm in de maatschappij. Deze massage heeft geen happy ending tot doel, het is geen erotische massage. Een tantramassage kan helend werken.

Het doel van de aanraking- of massagesessie kan ontspannen, genieten zijn en kan bijgevolg een éénmalige sessie zijn of desgewenst meerdere sessies met dit doel. Ook andere doelen zijn mogelijk. Hiervoor verwijs ik graag naar het deel intimiteit, seksualiteit & relaties.

Contacteer me zeker (volledig vrijblijvend), bijvoorbeeld via mijn contactpagina, wanneer je over iets twijfelt of vragen hebt of voor een gratis kennismakingsgesprek.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close