fbpx

Aanraking, verbinding & keuze

Workshop ‘Aanraking, verbinding & keuze’

Verlang jij ook naar: Echt gehoord worden, pure Aanraking, Verbinding in stilte, echt menselijke Warmte,… Het zelf naar waarde schatten van je verlangen, dit verlangen uitdrukken, kan maken dat je je gezien voelt in wie je in essentie bent. Je verlangen doet ertoe, jij doet ertoe en je mag er zijn met alles wat er nu is.

Voel je (één of meerdere van) deze behoeften of verlangens ergens verstopt in jezelf, of net heel levendig aanwezig, of iets wat daartussen ligt? Sta je te popelen om dit te delen of heb je het net moeilijk om dit te verwoorden? Of weet je niet (goed) wat je wil? Dat is allemaal ok. Ik wil je een veilige exploreerruimte aanbieden waarbij jij net die stap kan zetten die voor jou buiten je comfortzone voelt, waardoor je kan groeien en deze stap ook in je dagelijks leven kan zetten.

Vooraf geef ik een duidelijke en authentieke methode waarmee je uitdrukking kan geven aan je behoeften en/of verlangens. We houden strikt rekening met de limieten & grenzen die de ander aangeeft. Je kiest steeds wat voor jou klopt: deelnemen of niet, of een stukje.

Misschien vind je het (soms) moeilijk om neen te zeggen, je grenzen aan te geven? Dat kan je tijdens deze workshop ook oefenen. Je mag zelfs op alles neen zeggen. Niets moet, het uitgangspunt is om helemaal bij jezelf te blijven en zaken te doen voor zover je dat zelf graag wil. Iedereen mag zijn wie hij/zij is, in een sfeer van openheid, respect en vertrouwen. Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten. Van harte welkom!

‘Exact dat vragen wat je wil, aan precies die persoon van wie je het wil ontvangen kan kwetsbaar voelen. Voor mij ligt daar een angst om afgewezen te worden onder. En dan toch die stap zetten, kan zo krachtig voelen. Verlangens & behoeften worden vervuld. Of ik krijg een ‘neen’, die ik ten volle respecteer én waarbij ik tegelijk mijn verlangen ten volle mag blijven voelen en naar waarde schatten.’

An Van Waeyenberge

Aantal deelnemers
Ik kies er bewust voor om deze workshop te geven aan een groep met een beperkt aantal deelnemers. Hou je niet van grote groepen, dan zit dit alvast goed.

Alleen? Welkom! Dat kan misschien spannend zijn, maar er zijn andere warme harten om mee te verbinden.❤️

Waar en wanneer? Vrijdag 23 september, zaterdag 24 september en zondag 25 september op het Vrouwenfestival 2022
(By the way: je kan me op bepaalde momenten ook terug vinden voor een individuele empowerment aanrakingsessie in de ‘Healing space’)
Is dit toch niets voor jou? Kijk zeker ook eens naar het workshopaanbod van de andere vrouwen. Wedden dat er iets voor jou tussen zit.

‘An helpt mij op mijn zoektocht naar mijzelf, mijn ware ik. Confronterend soms. Maar o zo nodig.’
Els, 50 jaar

En wie ben ik?

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Mijn naam is An (°1982). Samen met mijn man Steven (°1981), onze zoon Lowie (°2013) en onze hond Samu wonen we in het landelijke Zandbergen (Geraardsbergen).

Diverse vormen van lichaamswerk, wandelen in de natuur en vrij (bewust) dansen (waaronder de 5-ritmes) hebben me terug in contact gebracht met mezelf en laten me elke dag opnieuw voelen wat er leeft in mij. Thuis komen bij mezelf, in mijn lichaam: een ontdekkingstocht! Net als dansen. Van het stiekem thuis dansen als niemand kijkt, naar dit volluit te te doen samen met anderen in de vorm van vrij dansen (want aan te leren danspasjes zijn niet aan mij besteed, als ik naar links ‘moet’, ga ik steevast naar rechts).

Ik ben gevoelig. Dit heb ik met vallen en opstaan (zoals dat nu eenmaal gaat in het leven) leren gebruiken als een kracht. Mijn gevoeligheid komt me goed van pas in mijn praktijk.

Ik heb de thema’s waarrond ik werk in mijn praktijk zelf ervaren met al de mooie en moeilijke kanten. Wat ik kan, kan jij ook!

Van nature uit ben ik nieuwsgierig, leer ik graag dingen bij. Na mijn opleiding sociale verpleegkunde en master sociaal werk ben ik niet gestopt met het volgen van opleidingen: van coachopleidingen tot lichaamsgerichte opleidingen.
Ik wil alles met een open blik benaderen om er die dingen uit te halen die bij me passen en waar ik iets mee kan doen. Ik kan er vaak voor mezelf iets mee doen, als persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zet ik het geleerde in op professioneel vlak. Ik hou ervan om dit door te geven aan anderen. Graag ook aan jou!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close