Aanraking, verbinding & keuze

Verlang jij ook naar: Echt gehoord worden, pure Aanraking, Verbinding in stilte, echt menselijke Warmte,…

Voel je (één of meerdere van) deze behoeften of verlangens ergens verstopt in jezelf, of net heel levendig aanwezig, of iets wat daartussen ligt? Sta je te popelen om dit te delen of heb je het net moeilijk om dit te verwoorden? Of weet je niet (goed) wat je wil? Dat is allemaal ok.

Vooraf geef ik een duidelijke en authentieke methode waarmee je uitdrukking kan geven aan je behoeften en/of verlangens. We houden strikt rekening met de limieten & grenzen die de ander aangeeft. Je kiest steeds wat voor jou klopt: deelnemen of niet, of een stukje.

Misschien vind je het (soms) moeilijk om neen te zeggen, je grenzen aan te geven? Dat kan je tijdens deze workshop ook oefenen. Je mag zelfs op alles neen zeggen. Niets moet, het uitgangspunt is om helemaal bij jezelf te blijven en zaken te doen voor zover je dat zelf graag wil. Iedereen mag zijn wie hij/zij is, in een sfeer van openheid, respect en vertrouwen. Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten! Van harte welkom!

Datum: nog in te plannen. Plaats: nog te bepalen.

En wie ben ik?

Mijn naam is An (°1982). Samen met mijn man Steven (°1981), onze zoon Lowie (°2013) en onze hond Samu wonen we in het landelijke Zandbergen (Geraardsbergen).

Diverse vormen van lichaamswerk, wandelen in de natuur en vrij (bewust) dansen (waaronder de 5-ritmes) hebben me terug in contact gebracht met mezelf en laten me elke dag opnieuw voelen wat er leeft in mij. Thuis komen bij mezelf, in mijn lichaam: een ontdekkingstocht! Net als dansen. Van het stiekem thuis dansen als niemand kijkt, naar dit volluit te te doen samen met anderen in de vorm van vrij dansen (want aan te leren danspasjes zijn niet aan mij besteed, als ik naar links ‘moet’, ga ik steevast naar rechts).

Ik ben gevoelig. Dit heb ik met vallen en opstaan (zoals dat nu eenmaal gaat in het leven) leren gebruiken als een kracht. Mijn gevoeligheid komt me goed van pas in mijn praktijk.

Ik heb de thema’s waarrond ik werk in mijn praktijk zelf ervaren met al de mooie en moeilijke kanten. Wat ik kan, kan jij ook!

Van nature uit ben ik nieuwsgierig, leer ik graag dingen bij. Na mijn opleiding sociale verpleegkunde en master sociaal werk ben ik niet gestopt met het volgen van opleidingen: van coachopleidingen tot lichaamsgerichte opleidingen.
Ik wil alles met een open blik benaderen om er die dingen uit te halen die bij me passen en waar ik iets mee kan doen. Ik kan er vaak voor mezelf iets mee doen, als persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zet ik het geleerde in op professioneel vlak. Ik hou ervan om dit door te geven aan anderen. Graag ook aan jou!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close