fbpx

Aanraking

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Basistraject

Heb je huidhonger? Verlang je naar bewuste en pure aanraking zoals jij dat graag zou willen? 

Voel je nog niet goed welke aanraking je wil? Of voel je wel wat je wil, maar durf je het nog niet goed (of nog helemaal niet) vragen? Ben je niet vertrouwd om te vragen wat je wil?

Je weet heel snel en precies wat je wil? Ik gebruik in eerste instantie sowieso een techniek waarbij je uitgenodigd wordt om te vertragen. Op die manier kan je doorvoelen wat je in essentie echt graag zou willen. Door te vertragen gebeurt het dat je toch nog op iets anders stoot.

Geven in zachtheid op een warme verbindende manier is mijn ‘natural way’, in alle professionaliteit. Blijf je op dat punt op je honger zitten, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

‘Je straalt rust uit en bekwaamheid.’
Lien, 32 jaar

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Wat brengt dit traject jou?

Vaak zijn we als baby/kind gewoon geweest om dingen te ondergaan. We konden ook niet anders, want we waren afhankelijk van een volwassene om te overleven. Nu zijn we volwassen, worden we uitgenodigd het kind in onszelf te omarmen, te vragen wat we nodig hebben en willen. Ik nodig je uit om zelf (opnieuw te leren) voelen wat je wil qua aanraking en dit te uiten. Op die manier kan je (opnieuw) meer in je eigen kracht komen en kan je zelfvertrouwen vergroten. Het gaat over stoppen om ergens zomaar in mee te gaan en starten met eigen keuzes te maken. Dit kan ook zijn effect hebben in het dagelijks leven, dat je ook daar beter voelt wat je graag zou willen, daar uiting aan geeft, daar effectief voor gaat.

Misschien heb je ervaren dat jouw verlangen niet welkom is. Hier is elk verlangen welkom. Ik kan niet aan elk verlangen tegemoet komen, maar het kan heel helend zijn om te ervaren dat het kan uitgesproken worden, dat het er mag zijn, ook al kan ik er niet (of tot in bepaalde mate) aan tegemoet komen.

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Hoe gaat dit in zijn werk?

Aanraking in mijn praktijk kan op futon gebeuren (dit is een soort matras op de grond). Met je kledij aan, deels naakt of volledig naakt. Jij kiest dit voor jezelf en kan dit elk moment wijzigen. Met (warme) olie of zonder olie.

Wanneer we ergens langs gaan om een massage te ontvangen ondergaan we vaak de massage. Tijdens een traject ‘Aanraking’ (basis) is het de bedoeling dat jij aangeeft waar en hoe je aangeraakt wil worden. Het gaat hem dus niet om massagetechnieken die van mij uit komen. Natuurlijk hou ik ook rekening met mijn grenzen. Daarbinnen doe ik letterlijk enkel wat jij vraagt. Als je niets vraagt, doe ik ook niets. Het kan dus gebeuren dat er een tijdje (of een hele tijd) niets gebeurt, en dat is helemaal ok. Ik ben er ook op dat moment om bedding te geven aan dat wat is, waarbij elk gevoel welkom is. Echte pure aanraking overstijgt het fysieke en gaat over ge-raakt worden in wie je in essentie bent.

Fotocredits: ToTA

Wie ben ik? 

Mijn naam is An, partner van Steven en mama van Lowie. 
Wat ik doe en met je deel is gebaseerd op:
– mijn eigen ervaring
– mijn praktijkervaring
– kennis en ervaring opgedaan in mijn studie sociale verpleegkunde, mijn opleiding master sociaal werk, mijn opleiding tot traumatherapeut, diverse coachopleidingen en lichaamsgerichte opleidingen. Zo ben ik gecertificeerd masseur en gecertificeerd zorgmasseur. Ik volgde ook een jaartraining ‘Somatic Consent’. 

Zorgmassage is een zachte, veilige lichaamsmassage voor mensen met een chronische ziekte (zoals kanker, fibromyalgie, dementie,…) of mensen met een zorgprofiel (zoals bijvoorbeeld ouderen, mensen met een handicap,…). Hoewel zorgmassage een zachte massage is, heeft ze een diepgaande werking.
Met deze stevige basis als achtergrond geef ik mijn traject ‘Aanraking’ bijgevolg ook voor mensen met een chronische ziekte en mensen met een zorgprofiel. Dit steeds rekening houdend met jouw zorgnoden zodat het (medisch) veilig blijft.

Fotocredits: An Van Waeyenberge

‘An helpt mij op mijn zoektocht naar mijzelf, mijn ware ik. Confronterend soms. Maar o zo nodig.’

Els, 50 jaar

Praktisch

3 sessies in mijn praktijk. Ik creëer voor jou een veilige bedding waarin je helemaal tot jezelf kan komen. Een sessie duurt 1uur tot 1u30, ik hou rekening met wat zich aandient. Dit aan het tarief van 247 euro.  Achteraf krijg ik graag je feedback.

Basistraject, hoezo basis, is er nog een vervolgtraject dan?

Ja. En wat voor één. Vaak hebben we als imprint meegekregen dat we eerst moeten geven om iets te kunnen krijgen/ontvangen. Herken je jezelf als pleaser? Als je iemand aanraakt, kijk je dan in eerste instantie naar de reactie van de ander, naar wat die fijn vindt, en zet je jezelf op de tweede plaats? Plezier & genot op vlak van aanraking voelen, wil zeggen dat je in actie voor jezelf mag gaan. In interactie met iemand anders, wil dit zeggen dat je de toestemming van de ander nodig hebt om die aan te raken in functie van jezelf.

Dit vervolgtraject kan voor 3 sessies van elk 1 uur à 1uur30 (afhankelijk van wat zich aandient), aan het tarief van 247 euro in totaal. Achteraf krijg ik graag je feedback. 

Waar?
In mijn praktijk te

Steengroeveweg 3
Zandbergen (Geraardsbergen), 9506

Aanmelden

Gedurende het traject ben ik er in alle rust en focus helemaal voor jou. Ik heb echter ook jouw commitment nodig, jij die (net als ik) er helemaal voor wil gaan. Voel je die volle ‘ja’? Meld je dan nu zeker aan via onderstaande knop. Aanmelding is geheel vrijblijvend. En enkel op deze manier kan je genieten van een aanbod aan de meest onweerstaanbare en voordelige voorwaarden.

Onderstaande is momenteel in opbouw, gelieve me te contacteren via het contactformulier

(Formulier:
Voornaam
Achternaam
E-mailadres

Knop: ja, ik ben benieuwd naar het meest onweerstaanbare aanbod
+ Inspireer me verder met onder andere de nieuwste inzichten
Of : neen, ik wil geen nieuws van ‘Sensitief&Uniek’ meer ontvangen
+ Ik inspireer je ook graag verder op Facebook en Instagram. (Doorklikknop: volg me op Facebook; Doorklikknop volg me op Insta)

Dankjewel voor je aanmelding! Ik contacteer je binnenkort met de meest onweerstaanbare voorwaarden om van mijn aanbod te genieten. Check dus zeker je ‘ongewenste mail’ zodat je mijn aanbod zeker ziet.
Enthousiaste groet, An )

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close