fbpx

Getuigenissen

Coaching volwassene
“Ik leerde An kennen door een workshop. Onmiddellijk voelde ik mij op mijn gemak. Alles was goed voorbereid. De interactie met An en een andere deelneemster gaf mij energie. De keer erop startte ik met individuele sessies die nog steeds lopen.
Aanvankelijk kwam ik bij An terecht ivm HSP. Ik weet al langer dat ik HSP ben, maar ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. Het werd me stilaan duidelijk dat ik niet enkel worstelde met HSP, maar dat er nog vele andere dingen speelden in mijn leven. ‘Veilig’ weggestopt, en blijkbaar niet verwerkt. En dat heeft An blootgelegd. Beetje bij beetje. Stap per stap. A work in progress. Ik was eigenlijk verrast dat An me ook zeer goed hielp met die andere ‘problemen’ en niet alleen met HSP. Ze helpt mij op mijn zoektocht naar mijzelf, mijn ware ik. Confronterend soms. Maar o zo nodig.
Ze luistert, laat me uitpraten, en slaagt erin om te concretiseren wat ik bedoel. Want soms sla ik in een knoop.
En ik kan ook verder met wat besproken wordt na de sessie: concrete dingen, maar ook iets wat ze zei dat bij mij blijft hangen en waar ik iets mee wil doen.
Kortom, ik kan het iedereen aanraden.”
Els D.W. (50 jaar)

Massage: zie https://sensitiefenuniek.com/aanraking-massage/

Studiekeuzebegeleiding
“Door de rustige manier waarop An met mijn dochter omging, kwamen de ‘echte’ antwoorden naar boven. Het doorvragen, wat soms echt nodig is, voelt heel comfortabel waardoor het geen druk oplevert voor mijn dochter.”
Cindy T. (35 jaar, mama van 11-jarig meisje)

Gratis kennismakingsgesprek voor HSP kindercoaching
“Ik voelde me beluisterd en gehoord, heb zin in het vervolg. Goed aan het kennismakingsgesprek vind ik je luistervaardigheden. Je vroeg door om te helpen concretiseren en verduidelijken. Je geduld gaf me een heel rustgevend gevoel. Je opende verschillende mogelijke pistes die ik kan bewandelen en dat was een fijn gevoel.”
Liesbeth (33 jaar, mama van 4-jarige jongen)

HSP kindercoaching
“Als coach stimuleer je om verschillende zaken uit te proberen met de kinderen en te bekijken wat werkt en niet werkt. Verschillende uitspraken en inzichten waren vernieuwend voor mij en zijn blijven hangen. Net zoals bij het kennismakingsgesprek zorgde je voor ruimte en opening voor alternatieven. Je hebt heel veel geduld en straalt rust uit.”
Liesbeth (mama van 33 jaar)

Gratis info-avond ‘Kindertalentenfluisteraar in actie: talenten en groeidenken’
“Ik was blij dat er niet aan de hand van een powerpoint werd gewerkt, dus niet gewoon afgelezen. Ik vond het goed aan de info-avond dat er interactie was. Je denkt na over hoe kinderen denken, waarom ze bepaalde dingen doen. Je neemt tijd, probeert op alle manieren om iets duidelijk te maken. Ik denk dat je goed bent in wat je doet.”
Martine (39 jaar, mama van een 13-jarige en een 12-jarige jongen en een 8-jarig meisje)

Gratis info-avond ‘Kindertalentenfluisteraar in actie: talenten en groeidenken’
“Interessant thema, niet enkel voor ouders, maar ook voor onderwijsmensen. Er was een spontane interactie met de toehoorders.”
Anoniem

Gratis info-avond ‘Kindertalentenfluisteraar in actie: talenten en groeidenken’
“Ik vond het een leerrijk, interessante avond. Ik heb een nieuwe kijk op ‘talent’ gekregen. Het was veel info met concrete voorbeelden.”

Gratis HSP info-avond (kinderen, jongeren en volwassenen)
“Ik vond het een leerrijke info-avond met veel info, gestructureerd. Je straalt rust uit en bekwaamheid.”
Lien (32 jaar, mama van een 2,5 jarig meisje)

Gratis HSP info-avond (kinderen, jongeren en volwassenen)
“Goed aan de info-avond vond ik het theoretisch kader en veel praktijkvoorbeelden. Ik zou je als coach aanbevelen omwille van je eigen hoogsensitiviteit, het is doorleefd en je bent een zeer rustig persoon.”
Mama van een 8-jarig meisje

Gratis HSP info-avond (kinderen, jongeren en volwassenen)
“De info-avond kwam uit jezelf, met persoonlijke voorbeelden.”
Valerie (mama van 36 jaar)

Workshop ‘Grenzen stellen voor hoogsensitieve (jong)volwassenen’
“Het was een interessante workshop. Ik heb concreet dingen waar ik nu mee aan de slag kan. De uitwisseling met een andere deelneemster deed deugd, het gevoel dat je niet alleen bent. Er is een huiselijke sfeer en het was een kleine groep zodat ik mezelf kon zijn.”
(Sofie, 44 jaar)

Workshop ‘Grenzen stellen voor hoogsensitieve (jong)volwassenen’
“Ik voelde een goede sfeer, heel interessant om ervaringen uit te wisselen. Het onderwerp was to the point.”
(Els, 49 jaar)

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close