fbpx
zalig-thuis-komen-bij-jezelf-en-in-je-relaties
Fotocredits: An Van Waeyenberge

Hoe zalig is het om thuis te komen bij je pure zelf, je ware ik, om rust te ervaren, je energiek en levendig te voelen zodat je voluit kan gaan voor hetgeen waar je naar verlangt en wat voor jou van betekenis is. Zodat je echt kan Leven!
Van hieruit kan je pure contacten met anderen aangaan en elkaar echt ont-moeten.

Om dit te realiseren creëerde ik een traject puur vanuit mijn ziel. Ik had dit jaren terug zelf graag in 1 pakketje voorgeschoteld gekregen. Vandaag deel ik dit recht uit het hart met jou. Wanneer je uit evenwicht bent – want waar passeert er eens geen stevige bries of storm – biedt dit traject handvaten om daarmee om te gaan, sneller terug naar je rust te kunnen komen.

Na dit traject

 • Weet je wat je kan doen om te relaxen, in je lichaam te komen, in het nu te komen.
  Wanneer je je onrustig voelt of onderprikkeld/overprikkeld bent, weet je hoe je gemakkelijker en sneller naar die rust kan terug keren.
 • Weet je wat je kan doen om op te laden, om energie te krijgen.
 • Weet je hoe je kan omgaan met triggers in relaties en heb je zicht op de eventuele relatie tussen een trigger en je innerlijk kind en hoe daarmee om te gaan.
 • Weet je wat je kan doen om met je gevoelens om te gaan, ken je de relatie tussen een gevoel en een behoefte.  
 • Weet je het verschil tussen je behoeften en verlangens en hoe hierover te communiceren in relaties.
 • Ben je in staat om helderheid te brengen in interacties met anderen of iets voor jou of voor de ander is en kan je van daaruit communiceren.
 • Kan je (meer) je eigen plek innemen

Wat krijg je?

 • Je krijgt meteen toegang tot de online leeromgeving.

 • Het traject bestaat uit 7 modules: 7 video’s & 3 audio’s. En natuurlijk ook een welkomsvideo en een afsluitende video. Je volgt dit wanneer je wil, op je eigen tempo. Het is aangewezen om de modules in de aangegeven volgorde door te nemen aangezien er een bepaalde opbouw in verweven zit.
  De duurtijd van alle video’s samen bedraagt 1 uur en 10 minuten. De 3 audio’s samen duren in totaal ongeveer 19 minuten.

 • Je krijgt gedurende 1 jaar toegang tot al het materiaal zodat je alles op je eigen tempo kan doorlopen.

IMG_4226
Fotocredits: An Van Waeyenberge

‘An helpt mij op mijn zoektocht naar mijzelf, mijn ware ik.
Confronterend soms. Maar o zo nodig.’
Els, 50 jaar

Kostprijs

Omdat ik graag voeling heb met waar je momenteel nood aan hebt, wil ik dit traject graag verder afwerken in co-creatie met jou. De basis staat er. Mijn vragen voor jou zijn de volgende. Waar wil je meer van? Waar wil je graag verdieping? Wat vraagt meer uitleg? Aan de hand van de vragen die ik binnen krijg, voel ik waar er nood aan is en creëer ik extra materiaal waar je toegang tot krijgt. Als co-creator kan je inschrijven aan het mega zalige tarief van 67 euro. Dit tarief is slechts voor een bepaalde tijd geldig, de kostprijs gaat hoe dan ook de hoogte in, dus grijp nu deze kans. In ruil heb ik graag jouw feedback via mail.

Voel je een volle ‘ja’? Schrijf je snel in via welkom@sensitiefenuniek.com. Je krijgt van mij een mailtje terug met vraag tot betaling. Wanneer ik de betaling goed ontvangen heb, krijg je van mij via mail een link met het paswoord die toegang geeft tot het traject.

Kan iedereen deelnemen?

Ik heb 100% commitment nodig van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er ook echt alles uithaalt. Of je die 100% commitment voelt, kan je alleen zelf voelen. Wees daar eerlijk in. Schrijf je enkel in als je een volle JA voelt.

Wie ben ik?

Mijn naam is An, partner van Steven en mama van Lowie.
Wat ik met je deel is gebaseerd op:
– mijn eigen ervaring
– mijn praktijkervaring
– kennis en ervaring opgedaan in mijn studie sociale verpleegkunde, mijn opleiding master sociaal werk, mijn opleiding tot traumatherapeut, diverse coachopleidingen en lichaamsgerichte opleidingen.

Ik kijk er naar uit om mee met je op weg te gaan.

Enthousiaste groet, An

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close