Online traject (individueel): zalig thuiskomen bij jezelf en in je relaties

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Hoe zalig is het om thuis te komen bij je pure zelf, je ware ik, om rust te ervaren, je energiek en levendig te voelen zodat je voluit kan gaan voor hetgeen waar je naar verlangt en wat voor jou van betekenis is. Zodat je echt kan Leven!
Van hieruit kan je pure contacten met anderen aangaan en elkaar echt ont-moeten.

Om dit te realiseren creëerde ik een traject puur vanuit mijn ziel. Ik had dit jaren terug zelf graag in 1 pakketje voorgeschoteld gekregen. Vandaag deel ik dit recht uit het hart met jou. Wanneer je uit evenwicht bent – want waar passeert er eens geen stevige bries of storm – biedt dit traject handvaten om daarmee om te gaan, sneller terug naar je rust te kunnen komen.

‘Verschillende uitspraken en inzichten zijn vernieuwend voor mij en zijn blijven hangen. Je hebt heel veel geduld en straalt rust uit.’
Liesbeth, 33 jaar

Waaruit bestaat het traject?
– een welkomsvideo
– 7 modules bestaande uit 7 video’s en 3 audio’s.
De video’s hebben een totale duurtijd van 1 uur en 10 minuten.
De 3 audio’s duren in totaal ongeveer 19 minuten.
– een afsluitende video

Het is goed om de modules in de aangegeven volgorde te volgen. Dit kan je van thuis uit doen, op je eigen tempo.

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Topics die aan bod komen tijdens het traject zijn:
– gevoelens, grenzen, behoeften en verlangens
– triggers
– innerlijk kind
– relatie met ouder(s)
– communiceren
– waar krijg ik echt energie van?
– sensualiteit en seksualiteit

‘An helpt mij op mijn zoektocht naar mijzelf, mijn ware ik.
Confronterend soms. Maar o zo nodig.’
Els, 50 jaar

Kostprijs
Omdat ik graag voeling heb met waar je momenteel nood aan hebt, wil ik dit traject graag verder afwerken in co-creatie met jou. De basis staat er. Mijn vragen voor jou zijn de volgende. Waar wil je meer van? Waar wil je graag verdieping? Wat vraagt meer uitleg? Aan de hand van de vragen die ik binnen krijg, voel ik waar er nood aan is en creëer ik extra materiaal waar je toegang tot krijgt. Als co-creator kan je tot en met maandag 15 augustus (die dag om 12 uur gaan de deuren onherroepelijk dicht) inschrijven aan het mega zalige tarief van 77 euro. Dit tarief is slechts voor een bepaalde tijd geldig, de kostprijs gaat hoe dan ook de hoogte in, dus grijp nu deze kans. In ruil heb ik graag jouw feedback via mail.

Voel je een volle ‘ja’? Schrijf je snel in via welkom@sensitiefenuniek.com. Je krijgt van mij een mailtje terug met vraag tot betaling. Wanneer ik de betaling goed ontvangen heb, krijg je van mij via mail een link met het paswoord die toegang geeft tot het traject.

Wie ben ik?

Mijn naam is An, partner van Steven en mama van Lowie.
Wat ik met je deel is gebaseerd op:
– mijn eigen ervaring
– mijn praktijkervaring
– kennis en ervaring opgedaan in mijn studie sociale verpleegkunde, mijn opleiding master sociaal werk, mijn opleiding tot traumatherapeut, diverse coachopleidingen en lichaamsgerichte opleidingen.

Ik kijk er naar uit om mee met je op weg te gaan.

Enthousiaste groet, An


%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close