Online traject (individueel)

Online traject ‘Zalig thuiskomen bij jezelf en in je relaties.’

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Hoe zalig is het om thuis te komen bij je pure zelf, je ware ik, om rust te ervaren, je energiek en levendig te voelen zodat je voluit kan gaan voor hetgeen waar je naar verlangt en wat voor jou van betekenis is. Zodat je echt kan Leven!
Van hieruit kan je pure contacten met anderen aangaan en elkaar echt ont-moeten.

Om dit te realiseren creëerde ik een traject puur vanuit mijn ziel. Ik had dit jaren terug zelf graag in 1 pakketje voorgeschoteld gekregen. Vandaag deel ik dit recht uit het hart met jou. Wanneer je uit evenwicht bent – want waar passeert er eens geen stevige bries of storm – bied dit traject handvaten om daarmee om te gaan, sneller terug naar je rust te kunnen komen.

Waaruit bestaat het traject?
– een welkomsvideo
– 7 modules bestaande uit 7 video’s en 3 audio’s.
De video’s hebben een totale duurtijd van 1 uur en 10 minuten.
De 3 audio’s duren in totaal ongeveer 19 minuten.
– een afsluitende video

Het is goed om de modules in de aangegeven volgorde te doorlopen.

Topics die aan bod komen tijdens het traject zijn:
– gevoelens, grenzen, behoeften en verlangens
– triggers
– innerlijk kind
– relatie met ouder(s)
– communiceren
– waar krijg ik echt energie van?
– sensualiteit en seksualiteit

Kostprijs
Omdat ik graag voeling heb met waar je momenteel nood aan hebt, wil ik dit traject graag verder afwerken in co-creatie. Waar wil je meer van? Waar wil je graag verdieping? Wat vraagt meer uitleg? Als co-creator kan je inschrijven aan het mega zalige tarief van 67 euro. En ik heb achteraf graag jouw feedback. Dit tarief is slechts voor een bepaalde tijd geldig. De kostprijs gaat hoe dan ook de hoogte in.

Schrijf je snel in via welkom@sensitiefenuniek.com. Je krijgt van mij een mailtje terug met vraag tot betaling. Wanneer ik de betaling goed ontvangen heb, krijg je van mij via mail een link met het paswoord die toegang geeft tot het traject.

Wie ben ik?

Mijn naam is An, partner van Steven en mama van Lowie.
Wat ik met je deel is gebaseerd op:
– mijn eigen ervaring
– mijn praktijkervaring
– kennis opgedaan in mijn studie sociale verpleegkunde, mijn opleiding master sociaal werk, mijn opleiding traumatherapeut, diverse coachopleidingen en lichaamsgerichte opleidingen.

Graag ga ik met je mee op weg.


%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close