Tarieven

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Voor al mijn sessies werk ik met een ‘glijdende schaal’.

Dit wil zeggen:
minimum 60 euro voor een sessie van 1 uur
minimum 90 euro voor een sessie van 1u30
minimum 120 euro voor een sessie van 2 uur
enzovoort

Cash te betalen na de sessie.

Je betaalt afhankelijk van je financiële mogelijkheden. Het minimumbedrag (het basistarief) geef je sowieso.
Heb je het gevoel dat je een traject te doen hebt met mij, maar bevind je je in een financieel uitdagende situatie, spreek mij hierover aan.

Je kan daarnaast ook geven afhankelijk van het waardensysteem waar je je door aangesproken voelt. Een eerste waardensysteem is bijvoorbeeld dat je mij een bedrag geeft naargelang de waardevolheid van de sessie voor jou. Een ander mogelijk waardensysteem doet beroep op je natuurlijke flow van geven, je beweging van binnenuit (zoals die ook in de natuur terug te vinden is).

Mijn kennismakingsgesprekken zijn gratis en vrijblijvend. De duurtijd is 30 minuten. Het doel hiervan is dat we kennis maken met elkaar om te zien of je met mij een klik voelt.
Ik duik graag ergens diep in met mijn cliënten en geef mijn volledig engagement. Dit kan ik best neerzetten wanneer ook jij dit engagement wil aangaan (in eerste instantie tegenover jezelf) onder de vorm van een traject gedurende een bepaalde tijdsperiode. Indien gewenst kunnen we tijdens het kennismakingsgesprek een inschatting maken over het aantal sessies.

Wil je onmiddellijk op sessie te komen, zonder een gratis kennismakingsgesprek, dat kan eveneens.

Geen enkele techniek die ik gebruik tijdens mijn sessies kan een medische behandeling vervangen.

Voel jij ook die volmondige ja?! Van Harte Welkom!  Toch nog vragen of twijfels: ik ontvang ze (en jou) met open armen! Contacteer me gerust voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek!

Nog even voor de duidelijkheid: aanrakings- en massagesessies kunnen ook éénmalig geboekt worden.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close