fbpx

Het meest complete traject voor een transformerende ervaring

Fotocredits: An Van Waeyenberge

‘An helpt mij op mijn zoektocht naar mijzelf, mijn ware ik. Confronterend soms. Maar o zo nodig.’

Els, 50 jaar

Welke resultaten kan je verwachten? Op welke vragen kan je je antwoord vinden?

Hoe zalig is het om thuis te komen bij je pure zelf, je ware ik, je eigen lichaam, om rust en (zelf)vertrouwen te ervaren, je energiek en levendig te voelen. Om zelf (meer) voeling te krijgen met en uiting te (durven) geven aan een ander over: wat je wil, je gevoel, je grenzen. Ook als je gevoelig bent! Kan jij het al voelen?

Ook ivm de thema’s sensualiteit en seksualiteit kan je hiervoor bij me terecht. Wil je graag (opnieuw) leren ontspannen en ten volle genieten van (je eigen) sensualiteit en seksualiteit? Voel je weerstand? Heb je een ‘Is dit het?’-gevoel over je eigen (seksuele) intimiteit (of misschien zelfs over je leven)? Heb je een ‘Is dit het?’-gevoel over hoe omgegaan wordt met intimiteit en seksualiteit in onze samenleving en wat als normaal wordt beschouwd? Heb je het gevoel dat er ‘meer’ is en dat het ‘anders’ zou kunnen? Er is meer en het kan anders!
Ervaar je intense gevoelens naar anderen (ook als je een partner hebt) en vraag je je af hoe je daarmee kan omgaan?
Zou je je graag comfortabeler voelen bij aanraking? Wil je je comfortzone rond aanraking vergroten?

Mijn uitgangspunt is: wat past bij jou, waar voel jij je goed bij? Misschien sluit dat aan bij de maatschappelijke norm, misschien gedeeltelijk, misschien ook helemaal niet. En dat is allemaal prima.

Waar?

Online via Zoom (afhankelijk van de vraag)
In mijn praktijk + online via Zoom (afhankelijk van de vraag)
In mijn praktijk te:

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Kostprijs

Je kan bij mij terecht voor een individueel traject van 2 keer 3 sessies op jouw maat. Ik creëer voor jou een veilige bedding waarin je helemaal tot jezelf kan komen. Een sessie duurt 1uur tot 1u30, ik hou rekening met wat zich aandient. Per 3 sessies betaal je 247 euro. Afhankelijk van jouw vraag ben je met 3 sessies al een eind op weg. 6 sessies is ideaal, transformerend en diepgaand.

‘Je straalt rust uit en bekwaamheid.’

Lien, 32 jaar


Wat doen we concreet tijdens zo’n traject?

Dit traject is afgestemd op jouw vragen, wat jij nodig hebt, op wat voor jou op dit moment passend is en waar je je goed bij voelt. Afhankelijk hiervan maak ik gebruik van: een gesprek en/of een bepaalde vorm of vormen van lichaamswerk. Lichaamswerk kan inhouden: lichaamsgerichte oefeningen, lichaamsgerichte coaching, aanraking en massage. Het kan namelijk een verrijking zijn om niet enkel te weten met je hoofd (nieuwe kennis opdoen), maar ook om zaken te ervaren en te voelen in je lichaam. Alles gebeurt stap voor stap en steeds in overleg met jou.
Ik heb ook een traject specifiek rond aanraking.

‘Ik vond onze wandelsessie het meest magische…vanwege het landschap – het delen van pijn, gevangen in eigen geest en lichaam en dan te kunnen opgaan in jouw gezelschap, jouw rustig gezelschap in de pure natuur!’
Marijn, 42 jaar

Ik stem me graag op jou persoonlijk af.

Wie ben ik?

Mijn naam is An, partner van Steven en mama van Lowie.
Wat ik met je deel is gebaseerd op:
– mijn eigen ervaring
– mijn praktijkervaring
– kennis en ervaring opgedaan in mijn studie sociale verpleegkunde, mijn opleiding master sociaal werk, mijn opleiding tot traumatherapeut, diverse coachopleidingen en lichaamsgerichte opleidingen.

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Een antwoord op jouw vragen

Kan iedereen in een traject instappen?

Iedereen is van harte welkom. De enige vereiste is dat ik 100% engagement nodig heb van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er ook echt alles uithaalt. Of je die 100% engagement voelt, kan je alleen zelf voelen. Wees daar eerlijk in. Meld je enkel aan als je een volle ja voelt. Op die manier kunnen er grootste dingen gebeuren.

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Aanmelden

Aanmelding gebeurt via deze weg zodat ik er in alle rust en focus helemaal kan zijn voor cliënten die in het traject gestapt zijn. Ik heb echter ook jouw commitment nodig, jij die (net als ik) er helemaal voor wil gaan. Voel je die volle ‘ja’? Meld je dan nu zeker aan via onderstaande knop. Aanmelding is geheel vrijblijvend. En enkel op deze manier kan je genieten van een aanbod aan de meest onweerstaanbare en voordelige voorwaarden.

Onderstaande is momenteel in opbouw, gelieve me te contacteren via het contactformulier

(Formulier:
Voornaam
Achternaam
E-mailadres

Knop: ja, ik ben benieuwd naar het meest onweerstaanbare aanbod
+ Inspireer me verder met oa de nieuwste inzichten
Of : neen, ik wil geen nieuws van ‘Sensitief&Uniek’ meer ontvangen
+ Ik inspireer je ook graag verder op Facebook en Instagram. (Doorklikknop: volg me op Facebook; Doorklikknop volg me op Insta)

Mail: Dankjewel voor je aanmelding! Ik contacteer je binnenkort met de meest onweerstaanbare voorwaarden om van mijn aanbod te genieten. Check dus zeker je ‘ongewenste mail’ zodat je mijn aanbod zeker ziet.
Enthousiaste groet, An )

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close