fbpx

Het meest complete traject voor een transformerende ervaring

Als helend medicijn voor
Body & Mind
Heart & Soul
Met de Kracht van Kwetsbaarheid

zalig-thuis-komen-bij-jezelf-en-in-je-relaties
Fotocredits: An Van Waeyenberge

‘An helpt mij op mijn zoektocht naar mijzelf, mijn ware ik. Confronterend soms. Maar o zo nodig.’

Els, 50 jaar

 

Welke resultaten kan je verwachten?

Hoe zalig is het om thuis te komen bij je pure zelf, je ware ik. Hierdoor kan je rust en meer (zelf)vertrouwen op een diepgaander niveau ervaren en je energiek en levendig voelen.  Op die manier kan je voluit gaan voor hetgeen voor jou van betekenis is, zodat je echt kan Leven. Van hieruit kan je pure contacten met anderen aangaan en elkaar echt ont-moeten.

Dit hele pakket valt bij mij onder de noemer ‘intimiteit’: de connectie met je eigen lichaam, je gevoel, wat jij wil (behoeften & verlangens), je grenzen, je gedachten/overtuigingen/waarden, je talenten, het ‘waarom’ je op deze aardbol rondloopt. Verlang je ten volle geconnecteerd te zijn hiermee? Dan ben je aan het juiste adres.
Hoe beter verbonden je bent met jezelf, hoe beter en gemakkelijker je keuzes kan maken. Hoe gemakkelijker je ook voor jezelf kan kiezen omdat je voelt dat het wringt als je dat niet doet.

Wanneer ik spreek over intimiteit heb ik het in de eerste plaats over intimiteit met jezelf. Je kan maar in die mate in verbinding gaan met een ander als je verbonden bent met jezelf. Wanneer je jezelf op een diepgaander niveau leert kennen, kan dit ook een positief effect hebben op je relaties.

Intimiteit zie ik dus ruimer dan fysieke intimiteit. Al hoort dit er natuurlijk ook bij. Net als sensualiteit en seksualiteit daar onderdeel van zijn.

Regelmatig gebeurt het dat we als kind (zelfs met de beste bedoelingen van onze ouders) in bepaalde stukken niet gezien of gehoord zijn. Deze kindstukken kunnen binnen mijn werk geheeld worden, waarbij je je geborgen en gedragen voelt. Voor bepaalde topics is het zelfs noodzakelijk dat dit eerst gebeurt.

Afhankelijk van je vraag kan aanraking een onderdeel zijn van het traject.

Ik nodig je uit om zelf (opnieuw te leren) voelen wat je wil qua aanraking en dit te uiten. Op die manier kan je (opnieuw) meer in je kracht komen en kan je zelfvertrouwen vergroten. Het gaat over stoppen om ergens zomaar in mee te gaan en starten met eigen keuzes te maken. Dit kan ook zijn effect hebben in het dagelijks leven, dat je ook daar beter voelt wat je graag zou willen, daar uiting aan geeft, daar effectief voor gaat.
Misschien heb je ervaren dat een verlangen van jou niet welkom is. Hier is elk verlangen welkom. Ik kan niet aan elk verlangen tegemoet komen, maar het kan heel helend zijn om te ervaren dat het kan uitgesproken worden, dat het er mag zijn, ook al kan ik er niet (of tot in bepaalde mate) aan tegemoet komen.

Hoe zalig zou het zijn om aangeraakt te worden zoals jij dat echt graag wil, binnen een voor jou veilig kader, zodat je er helemaal mag zijn met wat er is en waarbij elk gevoel welkom is.
Echte pure aanraking overstijgt het fysieke en gaat over ge-raakt worden in wie je in essentie bent, waarbij je je met je hele ‘zijn’ welkom voelt. En dat je dit gevoel als een warme koesterende herinnering kan meenemen naar huis.

Tijdens een sessie kunnen nodige stappen op verschillende vlakken gezet worden, heldere inzichten komen, of mooie zaken ervaren worden. Het meest waardevolle is dat dit ook effectief zijn weerspiegeling en doorwerking heeft in je dagelijks leven, zodat er ook fundamenteel iets verandert. Mijn doel is dat je dit uiteindelijk onafhankelijk van mij kan ervaren.

IMG_4226

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Voor wie?

Wil je zelf (meer) voeling krijgen met en uiting (durven) geven aan een ander over: wat je wil, je gevoel, je grenzen,…

Wil je graag meer contact & voeling krijgen met je lichaam? Zit je vooral in je hoofd?
Wil je graag (opnieuw) leren ontspannen en ten volle genieten van (je eigen) sensualiteit en seksualiteit? Voel je weerstand?
Heb je een ‘Is dit het?’-gevoel over je eigen (seksuele) intimiteit (of misschien zelfs over je leven)?
Heb je een ‘Is dit het?’-gevoel over hoe omgegaan wordt met intimiteit en seksualiteit in onze samenleving en wat als normaal wordt beschouwd? Heb je het gevoel dat er ‘meer’ is en dat het ‘anders’ zou kunnen? Er is meer en het kan anders!
Ervaar je intense gevoelens naar anderen (ook als je een partner hebt) en vraag je je af hoe je daarmee kan omgaan?

Zou je je graag comfortabeler voelen bij aanraking? Wil je je comfortzone rond aanraking vergroten?
Heb je huidhonger en verlang je naar pure en bewuste aanraking zoals jij dat graag zou willen? Maar durf je dit nog niet goed (of helemaal niet) vragen?
Ben je niet vertrouwd om te vragen wat je wil qua aanraking?
Voel je nog niet goed welke aanraking je precies wil?

Herken je jezelf als pleaser? Als je iemand aanraakt, kijk je dan in eerste instantie naar de reactie van de ander, naar wat die fijn vindt, en zet je jezelf op de tweede plaats? Hoe zou het voelen om in actie te gaan voor jezelf, voor wat je zelf fijn vindt (met toestemming van de ander natuurlijk)?

Heb je op het vlak van fysieke intimiteit de neiging om mee te gaan in wat de ander doet? Laat je het gebeuren terwijl je er zelf niet (helemaal) achter staat?

Je geeft eerst omdat je denkt dat je eerst iets moet geven om iets te kunnen krijgen/ontvangen?

Indien je een vraag hebt omtrent aanraking, wil ik je graag het volgende nog meegeven. Geven in zachtheid op een warme verbindende manier is mijn ‘natural way’, in alle professionaliteit. Blijf je op dat punt op je honger zitten, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

klein-sperwerveertje

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Waar?

Online via Zoom (afhankelijk van de vraag)
In mijn praktijk + online via Zoom (afhankelijk van de vraag)

In mijn praktijk te:

Steengroeveweg 3
9506 Zandbergen (Geraardsbergen) 

Wat doen we concreet tijdens zo’n traject?

Dit traject is afgestemd op jouw vragen, wat jij nodig hebt, op wat voor jou op dit moment passend is en waar je je goed bij voelt. Afhankelijk hiervan maak ik gebruik van: een gesprek en/of een bepaalde vorm of vormen van lichaamswerk. Lichaamswerk kan inhouden: lichaamsgerichte oefeningen, lichaamsgerichte coaching, aanraking, soft de-armouring (zachte (!) aanraking op specifieke lichaamspunten), focus op ademhaling & geluid, energetisch werk en tantramassage. Het kan namelijk een verrijking zijn om niet enkel te weten met je hoofd (nieuwe kennis opdoen), maar ook om zaken te ervaren en te voelen in je lichaam door middel van lichaamswerk.  Alles gebeurt stap voor stap en steeds in overleg met jou. Deze sessies zijn jouw sessies, er gebeurt niets wat jij niet wil.

‘Ik vond onze wandelsessie het meest magische…vanwege het landschap – het delen van pijn, gevangen in eigen geest en lichaam en dan te kunnen opgaan in jouw gezelschap, jouw rustig gezelschap in de pure natuur!’
Marijn, 42 jaar

Ik stem me graag op jou persoonlijk af. 

Een antwoord op jouw vragen.

Je hebt mijn engagement voor 100%. Ik heb ook van jou 100% engagement nodig. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er ook echt alles uithaalt. Natuurlijk kan het bijvoorbeeld wel (wat) spannend voelen, dat is helemaal welkom. Of je die 100% engagement voelt, kan je alleen zelf voelen. Wees daar eerlijk in. Meld je enkel aan als je een volle ja voelt. Op die manier kunnen er grootste dingen gebeuren.

Niets moet, jij dient je er steeds goed bij te voelen. Aanraking en lichaamswerk kan gebeuren met je kledij aan, deels naakt of volledig naakt. Het kan op futon gebeuren (dit is een soort matras op de grond).

Mijn handen nodigen je op een warme en zachte manier uit om ten volle in contact te komen met jouw levensenergie. We doen onszelf tekort door onze levensenergie (onze seksuele energie) te verengen tot het seksuele en tot iets wat doelgericht is (naar een orgasme toe). Het is veel ruimer dan dat: het is onze levenskracht die we ten volle door ons lichaam mogen laten stromen. Een tantramassage is een massage van het volledige lichaam waarbij je levensenergie terug meer kan gaan stromen. Ze is een uitnodiging om ten volle bij jezelf, je eigen lichaam, je gevoelens thuis te komen. Ook de geslachtsdelen kunnen aangeraakt worden. Er wordt echter niet doelgericht gewerkt naar een happy ending toe. Het is een andere beleving van je intimiteit, sensualiteit en seksualiteit dan gangbaar gekend in de maatschappij. Een tantramassage werkt verbindend op hart- en zielsniveau, waarbij ik steeds professioneel te werk ga. Het kan ook helend zijn. Alle gevoelens zijn welkom, ook bijvoorbeeld huilen. Een tantramassage nodigt je namelijk uit om helemaal in het moment te komen, met wat er op dat moment aanwezig is. Op die manier raakt het je aan je essentie. Een tantramassage is steeds one-way touch: ik raak jou aan, jij mij niet.

Vooraf aan de massage vertel je me wat je wil, wat je niet wil, waar of hoe je niet wenst aangeraakt te worden (zo creëren we een veilig kader, waar ik me de hele tijd aan hou), bespreken we het doel (intentie) van de massage en geef ik (nog eens) mijn grenzen aan.

Lees ook: ‘Kan ik onmiddellijk een tantramassage boeken?’

Ik volg het tempo van je lichaam. Dit is één van de redenen waarom ik een tantramassage aanbied in een sessiereeks van 3 sessie (waarbij je de tantramassage tijdens de laatste sessie ontvangt). Als jijzelf iets heel graag zou willen, maar als je lichaam daar nog niet aan toe is, volg ik het tempo van je lichaam. Enkel door in kleine stapjes te werken vanuit het lichaam, kan een comfortzone stilaan uitbreiden. Mocht ik geen rekening houden met je lichaam, heeft dit net een omgekeerd effect. 

Een andere reden waarom ik wil dat een tantramassage deel uitmaakt van een sessiereeks is omdat ik wil dat je zo afgestemd mogelijk kan vragen wat je wil vertrekkende vanuit jezelf als volwassene. Voorafgaand aan de tantramassage gaan we daarop in. Daarnaast wil ik je laten doorvoelen wat je echt wil. Op deze manier kan een massage in free flow ook afgestemd zijn op wat jij wil in plaats van mee te gaan in wat een masseur doet.

Wens je nadien nog een extra tantramassage te ervaren, dan kan dit voor 120 euro. Effectieve massagetijd is 1 uur. Steeds one-way touch. Reken nog 30 minuten bij voor: douchetijd (aan te geven bij vastleggen van de afspraak), voor- en nagesprek.

Het is een optie die een onderdeel kan zijn van jouw sessies. Het is een mogelijkheid, zeker geen vast onderdeel van een sessiereeks. Het zijn jouw sessies, er gebeurt niets wat jij niet wil. 

IMG_2868

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Wie ben ik

Mijn naam is An, partner van Steven en mama van Lowie.

Wat ik doe en met je deel is gebaseerd op:

  • mijn eigen ervaring
  • mijn praktijkervaring
  • kennis en ervaring opgedaan in mijn studie sociale verpleegkunde, mijn opleiding master sociaal werk, mijn opleiding tot traumatherapeut, diverse coachopleidingen en lichaamsgerichte opleidingen. Qua lichaamsgerichte opleidingen ben ik gecertificeerd masseur en gecertificeerd zorgmasseur. Ik volgde een privé-opleiding tantramassage, een jaartraining ‘Somatic Consent’ en de Fundamental Practitioner Training van ‘The Gaia Method’. Deze  laatste maakt gebruik van soft de-armouring (zachte (!) aanraking op specifieke lichaamspunten), gesprek, ademhaling, geluid en energetisch werk.

    Zorgmassage is een zachte, veilige lichaamsmassage voor mensen met een chronische ziekte (zoals kanker, fibromyalgie, dementie,…) of mensen met een zorgprogiel (zoals ouderen, mensen met een handicap,…). Howel zorgmassage een zachte massage is, heeft ze een diepgaande werking.

Met deze stevige basis als achtergrond kunnen bijgevolg ook mensen met een chronische ziekte of mensen met een zorgprofiel van mijn aanbod gebruik maken. Dit steeds rekening houdend met jouw zorgnoden zodat het (medisch) veilig blijft.

‘Je straalt rust uit en bekwaamheid.’

Lien, 32 jaar

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Kostprijs

Je kan bij mij terecht voor een individueel traject op jouw maat. Ik creëer voor jou een veilige bedding waarin je helemaal tot jezelf kan komen. Je betaalt per sessiereeks van 3 sessies, samen 247 euro. Een sessie duurt 1 uur tot 1u30. In overleg en waar gepast kunnen meerdere sessies dezelfde dag opeenvolgend na elkaar geboekt worden. We bekijken samen hoeveel sessies nodig zijn voor jouw concrete vragen en verlangens. Zes sessies kunnen zorgen voor een transformerende en diepgaande ervaring. Wanneer er echter sprake is van iets diepgeworteld, kan dit meer tijd vragen. Bij toepassing van lichaamswerk stem ik me altijd af op het ritme van jouw lichaam. Afhankelijk van jouw vraag ben je met 3 sessies ook al een mooi eind op weg. 
Achteraf krijg ik graag jouw feedback. 

Aanmelden

Aanmelding gebeurt enkel via deze weg zodat ik er in alle rust en focus helemaal kan zijn voor cliënten die in het traject gestapt zijn. Ik heb echter ook jouw commitment nodig, jij die (net als ik) er helemaal voor wil gaan. Voel je die volle ‘ja’? Meld je dan nu zeker aan via onderstaand formulier. Aanmelding is geheel vrijblijvend. Je mag van mij een mailtje terug verwachten met een aanbod aan de meest onweerstaanbare en voordelige voorwaarden, dat enkel via deze weg te verkrijgen is. Toch nog vragen? Welkom hiermee. Beantwoord mijn mail en dan zorg ik voor antwoorden. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close