Individueel traject op jouw maat

Fotocredits: An Van Waeyenberge

Hoe zalig is het om thuis te komen bij je pure zelf, je ware ik, je eigen lichaam, om rust en (zelf)vertrouwen te ervaren, je energiek en levendig te voelen. Om zelf (meer) voeling te krijgen met en uiting te (durven) geven aan een ander over: wat je wil, je gevoel, je grenzen. Ook als je gevoelig bent! Kan jij het al voelen?

Ook ivm het thema relaties, sensualiteit en seksualiteit kan je hiervoor bij me terecht. Wil je graag (opnieuw) leren ontspannen en ten volle genieten van je eigen sensualiteit en seksualiteit? Heb je een ‘Is dit het?’-gevoel over je eigen (seksuele) intimiteit (of misschien zelfs over je leven)? Heb je een ‘Is dit het?’-gevoel over hoe omgegaan wordt met intimiteit en seksualiteit in onze samenleving en wat als normaal wordt beschouwd? Heb je het gevoel dat er ‘meer’ is en dat het ‘anders’ zou kunnen? Er is meer en het kan anders!
Ervaar je intense gevoelens naar anderen (ook als je een partner hebt) en vraag je je af hoe je daarmee kan omgaan?

Mijn uitgangspunt doorheen alle sessies in mijn praktijk is: wat past bij jou, waar voel jij je goed bij? Misschien sluit dat aan bij de maatschappelijke norm, misschien gedeeltelijk, misschien ook helemaal niet. En dat is allemaal prima.

Herken je je in één of meerdere van bovenstaande zaken? Dan ben ik er graag voor jou tijdens een individueel traject op jouw maat dat doorgaat in mijn praktijk! Wens je eerst een online aanbod (coming soon) te volgen om dit nadien verder uit te diepen in een individueel afgestemd traject in mijn praktijk? Dat kan ook. De kostprijs van het online aanbod kan je dan in mindering brengen met de kostprijs van het individueel traject.

Je kan bij mij terecht voor een individueel traject van 6 sessies op jouw maat. Dit is afgestemd op jouw vragen, wat jij nodig hebt, op wat voor jou op dit moment passend is en waar je je goed bij voelt. Afhankelijk hiervan maak ik gebruik van: een gesprek en/of een bepaalde vorm of vormen van lichaamswerk. Lichaamswerk kan inhouden: lichaamsgerichte oefeningen, lichaamsgerichte coaching, aanraking en massage. Het kan namelijk een verrijking zijn om niet enkel te weten met je hoofd (nieuwe kennis opdoen), maar ook om zaken te ervaren en te voelen in je lichaam. Alles gebeurt stap voor stap en steeds in overleg met jou.

‘Ik vond onze wandelsessie het meest magische…vanwege het landschap – het delen van pijn, gevangen in eigen geest en lichaam en dan te kunnen opgaan in jouw gezelschap, jouw rustig gezelschap in de pure natuur!’
Marijn, 42 jaar

Ik stem me graag op jou persoonlijk af.

Wie ben ik?

Mijn naam is An (°1982). Samen met mijn man Steven (°1981), onze zoon Lowie (°2013) en onze hond Samu wonen we in het landelijke Zandbergen (Geraardsbergen).

Diverse vormen van lichaamswerk, wandelen in de natuur en vrij (bewust) dansen (waaronder de 5-ritmes) hebben me terug in contact gebracht met mezelf en laten me elke dag opnieuw voelen wat er leeft in mij. Thuis komen bij mezelf, in mijn lichaam: een ontdekkingstocht! Net als dansen. Van het stiekem thuis dansen als niemand kijkt, naar dit volluit te te doen samen met anderen in de vorm van vrij dansen (want aan te leren danspasjes zijn niet aan mij besteed, als ik naar links ‘moet’, ga ik steevast naar rechts).

Ik ben gevoelig. Dit heb ik met vallen en opstaan (zoals dat nu eenmaal gaat in het leven) leren gebruiken als een kracht. Mijn gevoeligheid komt me goed van pas in mijn praktijk.

Ik heb de thema’s waarrond ik werk in mijn praktijk zelf ervaren met al de mooie en moeilijke kanten. Wat ik kan, kan jij ook!

Van nature uit ben ik nieuwsgierig, leer ik graag dingen bij. Na mijn opleiding sociale verpleegkunde en master sociaal werk ben ik niet gestopt met het volgen van opleidingen: van coachopleidingen tot lichaamsgerichte opleidingen.
Ik wil alles met een open blik benaderen om er die dingen uit te halen die bij me passen en waar ik iets mee kan doen. Ik kan er vaak voor mezelf iets mee doen, als persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zet ik het geleerde in op professioneel vlak. Ik hou ervan om dit door te geven aan anderen. Graag ook aan jou.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close