fbpx

Wie ben ik?

mei 2019 in tuin neutraler

 

Fotocredits: S. Van Coppenolle

Mijn naam is An (°1982). Samen met mijn man Steven (°1981), onze zoon Lowie (°2013) en onze hond Samu wonen we in het landelijke Zandbergen.

Diverse vormen van lichaamswerk, wandelen in de natuur en vrij (bewust) dansen (waaronder de 5-ritmes) hebben me terug in contact gebracht met mezelf en laten me elke dag opnieuw voelen wat er leeft in mij. Thuis komen bij mezelf, in mijn lichaam: een ontdekkingstocht! Net als dansen. Van het stiekem thuis dansen als niemand kijkt, naar dit volluit te te doen samen met anderen in de vorm van vrij dansen (want aan te leren danspasjes zijn niet aan mij besteed, als ik naar links ‘moet’, ga ik steevast naar rechts).

Mijn hart klopt ervoor om anderen ook (opnieuw) voeling te laten krijgen met alles wat in hen leeft, je terug thuis te laten komen bij wie je echt bent en eventueel een voor jou passende stap te zetten.

Ik ben gevoelig, hoogsensitief. Mijn gevoeligheid heb ik met vallen en opstaan (zoals dat nu eenmaal gaat in het leven) leren gebruiken als een kracht. Ze komt me goed van pas in mijn praktijk.

Hetgeen ik aanbied in mijn praktijk is gebaseerd op kennis en opleiding doorspekt met levenservaring, creativiteit, buikgevoel en intuïtie. Ik heb de thema’s waarrond ik werk zelf ervaren met al de mooie en moeilijke kanten. Wat ik kan, kan jij ook!

Van nature uit ben ik nieuwsgierig, leer ik graag dingen bij. Ik wil alles met een open blik benaderen om er die dingen uit te halen die bij me passen en waar ik iets mee kan doen. Ik kan er vaak voor mezelf iets mee doen, als persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zet ik het geleerde in op professioneel vlak. Ik hou ervan om dit door te geven aan anderen. Graag ook aan jou.

Mijn opleidingen in chronologische volgorde:

   

   • Sociale verpleegkunde (Arteveldehogeschool Gent)

   • Master sociaal werk (Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Universiteit Gent)

   • Open Mind Coach Pro (Centrum Open Mind)

   • Integrale Basis Coach (Centrum Open Mind)

   • Kiezen voor talent van kinderen (Luk Dewulf) & Talentgedreven werken met kinderen (Els Pronk). Hiervoor verkreeg ik het label ‘Kindertalentenfluisteraar’.

   • Kinder- en jongerencoach (Centrum Open Mind)

   • Hoogsensitieve Personen Master (Centrum Open Mind)

   • Systemisch werk (Centrum Open Mind)

   • Yonimassageweekend (Anna Maria Mergaert;2019)

   • Traumatherapie Pro (Centrum Open Mind;2019-2020)

   • Foundations of Somatic Consent (Matthias Schwenteck;2020)

   • Privé tantramassagelessen (Betantra;2020-2021)

   • Somatic Consent Embodied Empowerment & Intimate Relating (Matthias Schwenteck;2020)

   • Reiki 1 (The Usui System of Reiki Healing; 2021)

   • Basiscursus sjamanisme bij Roel Crabbé (2021)

   • Gecertificeerd zorgmasseur: voor kinderen en volwassenen met een chronische ziekte ( zoals fibromyalgie, CVS, kanker,…) of voor mensen met een zorgprofiel (zoals bijvoorbeeld ouderen, mensen met een handicap,…) (Ann Commere bij CVO Groeipunt Ninove; juni 2021)

   • Gecertificeerd masseur (Ann Commere bij CVO Groeipunt Ninove; juni 2021)

   • Jaartraining Somatic Consent (Matthias Schwenteck; oktober 2021-april 2022)

   • Fundamental Practitioner Training ‘The Gaia Method’ (Susanne Roursgaard, november 2022)

   • Alchemie van bodywork – aarde module (‘Life Projects’ van Dirk Oellibrandt, januari 2023)

   • Module 2 ‘Shining light on hidden desires’ (maart 2023) en module 3 ‘Unleash your ecstatic potential’ (juni 2023) bij Alexa Mira

   • Ankh Basis (Het Inzicht, 29 en 30 juli 2023)

   • Zien zonder ogen (Iris Huizing, 7 oktober 2023 te Elingen)

   • Module 5 ‘Love & devotion’ en module 6 ‘Creating life in line with soul’s calling’ (geassisteerd bij Alexa Mira, november 2023)

   • Online verdiepingstraining ‘gevoelige kinderen met een sterke wil’ voor professionals (Sandra Kleiplas, november 2023-december 2024)

   • Groepsdynamiek in het onderwijs (Sandra Kleipas, 2024)

   • Persoonlijke en professionele ontwikkeling (supervisie) aan de hand van individuele sessies op regelmatige basis.

  Voor een uitgebreidere omschrijving van mijn opleidingen, verwijs ik je graag door naar hier.

   

  5-ritmes dansen aan zee – fotocredits: S. Van Coppenolle

  search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close