fbpx

Tip voor meer rust (of anti-overprikkeling): durf je plannen wijzigen zo nodig…

Breskens

15 augustus brachten we ’s ochtends een bezoekje aan de vakantieboerderij waar we deze zomer een weekje verbleven. In de namiddag wilden we met ons drietjes Brugge bezoeken. We parkeerden ons aan het station en namen de bus. Al vanop de bus zagen we dat het druk was. We hadden toeristen verwacht, maar niet zoveel… Slecht moment gekozen? We besloten er een ‘sightseeing tour’ van te maken: op de bus blijven zitten en gewoon terug keren naar het station :0)  Lowie vond de busrit op zich eigenlijk al leuk.

Hadden we in Brugge gebleven, was het allemaal té geweest. En té is het ideale recept voor overprikkeling. We zijn naar een rustig plekje aan zee gereden. Zelfs thuis rustig in de tuin was voor mij goed geweest. Als het maar rust is: daar laden mijn batterijen van op, dus daar kies ik bewust voor!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close