fbpx

Je bent nu al goed genoeg!

Smile it looks good on you

In de zomervakantie zag ik de film ‘The Goddess Project’. Regelmatig denk ik daaraan terug, met wat ik rondom mij opmerk. Ik herinner mij dat het ging over je goed genoeg voelen. Het doet me denken aan wat ik las in ‘De moed van imperfectie’ van Bréné Brown. Er zijn veel mensen die (al dan niet bewust) voor zichzelf een lijstje hebben (of dat lijstje van anderen krijgen) wie ze eerst moeten zijn/worden, wat ze moeten doen/laten vooraleer ze goed genoeg zijn om liefde te krijgen of erbij te horen. Het punt is: je hoeft niet eerst een partner te hebben, je hoeft niet eerst een kind of kinderen te hebben, je hoeft niet eerst promotie te maken, je hoeft niet eerst 6 kg af te vallen, je hoeft niet minstens een 8 te halen op school, je hoeft geen wagen of kledij van een bepaald merk te hebben… (Vul zelf maar verder aan.)  Je bent NU al waardevol genoeg om er echt bij te horen, ja, ook JIJ! Niet overtuigd? Je weet me te vinden :0)

Voor het geval je vragen hebt bij de foto: het is er eentje van mij zonder make-up, gewoon wie ik nu ben, goed genoeg dus. Walk your talk, weet je wel ;0)

En o ja, er was nog een tweede iets dat me doet denken aan ‘The Goddess Project’… Maar voor het ogenblik hou ik van sappige korte stukjes tekst. Dus dat is voor een volgende blog. Mmm, jammie. Ik laat jullie deze keer niet zo lang op jullie honger zitten, beloofd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close